Σύντομα κοντά σας Ηλεκτρονικές Κάρτες Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν στις σελίδες μας 100% καθαρή διασκέδαση και χαλάρωση! FREE Logos & Ringtones & MMS για το κινητό σας, και καλούδια για τον υπολογιστή σας! Σύντομα κοντά σας Σύντομα κοντά σας
- VIDEOS
 
Webdesign by Lighthouse

Lighthouse
Ο κορυφαίος δημιουργός ιστοσελίδων στην Ελλάδα. Δείτε έργα4fun.gr
!

Κλικ εδώ για να στείλτε στο φίλο/φίλη σας την πιο όμορφη ηλεκτρονική κάρτα στο internet! Και δεν το λέμε τυχαία: Απλώς δείτε τις...

OΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ

* Οταν φαίνεται ότι έχετε σκοτώσει το τέρας, ΠΟΤΕ μην γυρίσετε να κοιτάξετε αν πραγματικά είναι νεκρό.

* Εαν διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας είναι κτισμένο πάνω ή κοντά σε νεκροταφείο, ήταν κάποτε εκκλησία που χρησιμοποιούταν σε μαύρη μαγεία, είχε προηγούμενους ιδιοκτήτες οι οποίοι τρελάθηκαν ή αυτοκτόνησαν ή πέθαναν με κάποιον τρομερό τρόπο ή είχε νοικάρηδες που ήταν νεκρόφιλοι ή έκαναν σατανικές τελετές μέσα στο σπίτι, τότε μετακομίστε αμέσως.

* Ποτέ μην διαβάσετε κάποιο μαγικό βιβλίο δυνατά, ούτε καν για αστείο.

* Μην ψάχνετε στο υπόγειο, ειδικά όταν το ρεύμα είναι κομένο.

* Εαν τα παιδιά σας αρχίσουν να σας μιλάνε στα Λατινικά ή σε κάποια άλλη γλώσσα που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν, ή σας μιλάνε με φωνή η οποία είναι διαφορετική από την δική τους, τότε πυροβολήστε τα αμέσως. Θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο και αγωνία στην συνέχεια.
Σημείωση: Εϊναι πιθανόν να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες να τα σκοτώσετε, οπότε να είσαστε προετοιμασμένοι.

* Οταν έχετε την πολυτέλεια να είσαστε με κάποιον, ποτέ μην χωρίζεστε για να πάτε κάπου μόνοι σας.

* Σαν γενικό κανόνα να έχετε το γεγονός ότι δεν πρέπει να λύνετε παζλς και κουιζ που ανοίγουν τις πόρτες στην Κόλαση.

* ΠΟΤΕ μην στέκεστε μέσα, επάνω, δίπλα, κάτω ή οπουδήποτε κοντά σε τάφο, τύμβο, κρύπτη, μαυσωλείο ή όποιο άλλο σπίτι νεκρών.

* Εαν ψάχνετε για κάτι που προκάλεσε έναν θόρυβο και διαπιστώσετε ότι ήταν απλώς η γάτα, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ αν αγαπάτε την ζωή σας.

* Εάν οι συσκευές αρχίζουν να λειτουργούν μόνες τους, μετακομίστε αμέσως.

* Μην πάιρνετε τίποτα από πεθαμένο.

* Εαν βρείτε μια πόλη που μοιάζει έρημη, είναι πιθανόν να υπάρχει λόγος. Πιάστε το νόημα και μείνετε μακριά.

* Μην ανακατεύεστε με τεχνολογίες γεννετικές και DNA εκτός και αν ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε.

* Εαν τρέχετε για να ξεφύγετε από το τέρας, υπολογίστε ότι θα γλυστρίσετε και θα πέσετε τουλάχιστον δυό φορές, ειδικά αν ανήκετε στο γυναικείο φύλο. Σημειώστε επίσης ότι, παρά το γεγονός ότι εσείς τρέχετε και ότι το τέρας απλώς παραπατά, παρόλα αυτά, προχωρά αρκετά γρήγορα για να μπορεί να σας πιάσει.

* Εαν οι φίλοι σας ξαφνικά αρχίσουν να παρουσιάζουν ασυνήθιστη συμπεριφορά και χαρακτηριστικά όπως μούγκρισμα, τάση να πίνουν αίμα, μάτια που γυαλίζουν ή φωτίζουν, ανεπτυγμένη τριχοφυία κλπ, απομακρυνθείτε αμέσως το συντομότερο δυνατόν.

* Αν μείνετε από βενζίνη στην μέση της νύχτας, μην πάτε στο σπίτι που μοιάζει να είναι ερημωμένο για να ζητήσετε βοήθεια.

* Προσέξτε τους ξένους που κουβαλάνε εργαλεία όπως πριόνια, συραπτικά, ηλεκτρικά μαχαίρια, σφυριά, καλέμια, μυστριά, φλόγιστρα βουτανίου, ηλεκτρονικά κολητήρια ή οτιδήποτε το οποίο είναι φτιαγμένο κάτω από επιρροή κακών συναναστροφών.

* Ακούτε προσεκτικά την μουσική της ταινίας και δώστε προσοχή στους θεατές γιατί εκείνοι είναι πολύ πιό έξυπνοι από ότι εσείς θα μπορούσατε να ελπίσετε ότι είστε.

Περισσότερα Ανέκδοτα...
Εικόνα


Συγκεντρώσου κύριε βενζινά...

18,85 KB

Περισσότερες Εικόνες...
Videακι Ημέρας


Κατούρημα

880,64 KB

Περισσότερα Αρχεία & Videos...
Σήμερα Γιορτάζουν:Στείλε του/της μια κάρτα...
Ακου να δεις:

Δεν ήταν λίγοι οι φρενοβλαβείς που έφτασαν στα ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα κατά το παρελθόν. Κάποιοι από αυτούς όμως σίγουρα ξεχώρισαν: Ο Σερ Γουίλιαμ Έρσκιν, ένας από τους διοικητές στον πόλεμο της Ισπανικής Χερσονήσου (1808-9), είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό άσυλο. Αργότερα, αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα παράθυρο. Ο Πρώσος Μπλούχερ πίστευε πως είχε μείνει έγκυος από έναν ελέφαντα, Ο Αμερικανός στρατηγός των Βορείων Ρίτσαρντ Ίγουελ νόμιζε πως είναι πουλί και προσπαθούσε να τσιμπήσει το φαγητό του με τη μύτη.

Aν και ο πλυθυσμός της Kίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια.

Αν χαθεί η πίεση της καμπίνας ενός αεροπλάνου, ο επιβάτης μπορεί να διατηρήσει τις αισθήσεις του μόλις για 18 δευτερόλεπτα.

Σαν σήμερα στον κόσμο μας:

Σαν σήμερα δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο...Επικοινωνία | Οι Ιδέες σας... | Τα σχόλια-παράπονά σας. | Στείλτε μας Ανέκδοτα - Υλικό | Οροι χρήσης | Σχεδιάγραμμα του site (Site Map) | Θέλω το 4fun.gr για αρχική μου σελίδα!


4fun.gr is exclusively designed by Lighthouse"Θέλω το καλύτερο ανέκδοτο και εικόνα της ημέρας στο email μου!"

Email:Κατασκευή ιστοσελίδων, hosting
Ο κορυφαίος δημιουργός ιστοσελίδων στην Ελλάδα. Θα ακολουθήσετε;
Θέλω το 4fun.gr για
αρχική μου σελίδα!


Rentacar.gr
Car rental companies in greece